Warmste Week 2024

Gepubliceerd op Donderdag 04 april 2024

Recent was het nog in het nieuws: de Warmste Week keert in 2024 terug naar Brugge. Maar ook onze stad Menen is verheugd om opnieuw een eigen Warmste Week te organiseren in de week van 17 december 2024! In samenwerking met lokale partners zoals de lokale radio Jess FM en verschillende welzijnsorganisaties, gaan we vanuit een eigen glazen huis op de Grote Markt mensen samenbrengen en prikkelen om goede doelen, waaronder ook lokale initiatieven, te steunen.

Ook dit jaar zal Menen dus bruisen van warmte en solidariteit tijdens de Warmste Week. Als enige andere Vlaamse stad dan Brugge pakten we in 2023 al met een eigen glazen huis uit. We koppelden daar allerhande activiteiten, sportieve uitdagingen én een kersthappening aan. Zo organiseerden we in 2023 als enige stad in Vlaanderen een Warmathon. Alles samen zamelden we 11.400 euro in voor het goede doel. Alle betrokkenen waren tijdens de evaluatie van de Warmste Week 2023 unaniem: ook in 2024 gaan we er weer helemaal voor. We behouden wat goed was, sturen bij wat beter kon én proberen nieuwe dingen uit om nog meer mensen samen te brengen, om zo in 2024 nog meer centen te verzamelen.

De opbrengst van de Warmste Week 2024 in Menen zullen we opnieuw verdelen onder verschillende lokale organisaties die zich inzetten rond het nog te bepalen nationale Warmste Week-thema. Zo willen we een positieve impact hebben op onze gemeenschap én bijdragen aan een warmere samenleving.

Meer info en details over de Warmste Week 2024 in Menen volgen later.